haiawatha.blogspot.com Web analytics

joi, 19 ianuarie 2017

Dragnea, Donald și Dodon

Cu Dragnea, Donald și Dodon la putere, recunosc că realitatea devine insuportabilă. De showul grotesc al telejurnalelor nu am decât să îmi dau Brexit în realitatea comodă de pe Netflix, Hullu și Amazon. Acolo măcar jividele sunt ucise de regi curajoși, iar Liderul Lumii Libere nu dansează cazacioc pe muzica Micului Stalin.
Sau poate și mai bine: am să bag nasul și mai adânc în scrierile anticilor. Acolo la Tacitus și Plutarch, la Tuchidides și Polibius se poate învăța că nimic din ceea ce trăim acum nu e în premieră. S-au mai văzut Drăgnii și Donalți și Dodoni  și pe cât de sus s-au cocoțat pe atât de fatală le-a fost căderea.
Urmează ani buni pentru istorici și grei pentru oamenii cumsecade, dar care ireversibil vor avea un sfârșit. Să sperăm că atunci când are să se întâmple vom fi tot aici și de aceiași parte corectă a istoriei.   
Până atunci voi sta refugiat al realității, cu telefonul însă la îndemână. Nu de alta dar unul dintre cei 3 jupâni enumerați mai sus îmi va fi curând Comandant Suprem. 

God Bless America! God Bless Us All!! 

P.S. La bară cu Domnul A., actualmente domiciliat în Anglia, urmând iarăși sfatul anticilor, ne punem pe alergat... la propriu. Cu și fără cauză fugim: 5k, 8k, semi, maratoane. Să ne ținem mintea limpede și trupul verde; sau cum se zice in popor: whatever works! 

...

5 comentarii:

 1. Ma bucur ca sunt in acelasi fus cu tine, acu 2 ore am citit si eu aberatiile enorme cu harta aia oferita de Putin. Chiar ca...realitatea devine insuportabila, daca nu o iei asa cum e, absurda!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule D.M. poate ca de asta avem blogurile, sa avem unde fugi... :d

   Ștergere
  2. Bunule Edu, pe langa blog mai avem cum foarte bine zici, Tucitide, putem oricand evada in Republica lui Platon, sau sa-i juram credinta lui Marcus Aurelius.

   Ștergere
 2. Nimic nu o sa fie in priemiera, e un film ce ruleaza prost, cu mici scapari pe alocuri si reclame proaste despre "sa traim bine"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa sa fiesi sa ne vedem cu bine la final!!!

   Ștergere